Kompartemen ageung Portabel Apacity ageung Kantong Kosmétik Travel Toiletry Kantong Awéwé Makeup Organizer

Pondok Description:


  • Syarat pamayaran: 30% kanggo setoran, 70% sateuacan kintun. (TT, Paypal L / C)
  • jéntré produk

    Profil Perusahaan

    Tags produk

    度 挂钩 包 (4) 度 挂钩 包 (2) 度 挂钩 包 (1) 度 化妆包 (4) 度 化妆包 (3)

    Ngaran Produk:
    Kompartemen ageung Portabel Tinggi apacity Kantong Kosmetik Travel Toiletry Kantong Awéwé Makeup Organizer
    Bahan:
    Poliéster 300D
    Tipe lawon:
    Abrasi & Cai & Résistansi Debu
    MOQ:
    2000 pcs
    fitur:
    Ramah lingkungan, Waterproof, Séjénna
    Logo: 
    Sidik kalayan wilujeng sumping kana logo anu dikustomisasi
    Warna:
    Angkatan Laut / Biru / Hideung / Abu / Mawar Beureum / Disesuaikan
    Beurat:
    0,22kg
    Sampel Diterangkeun-Waktos:
    Biasana dina waktos 3-7 dinten
    Produksi Diterangkeun-Waktos:
    Biasana 20 dinten
    Jangka pamayaran:
    Kami nampi istilah pamayaran: T / T, WESTERN UNION
    Kawijakan Sampel:
    Our highly creative team releases many new styles regular to satisfy market demands.1) If we are the first cooperation, customers are requested to charge the samples and shipping cost, but the sample cost will full return when bulk orders.

    2) Upami anjeun janten pelanggan lami kami, kami bakal ngirim desain anyar sareng moal ngeusi batre anjeun biaya sampel sareng biaya pengiriman.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Pangiriman

     

    Service kami

     

     

     

     

     

     

    palayanan

     

    Perusahaan Kami

    NINGBO ZKLS. IMP. & EXP. CO., LTD gaduh 20 taun pangalaman dina perdagangan. Kantor kami ayana di kota basisir anu éndah, Ningbo, zhejiang, china. Produk utama kami nyaéta: tote, shoulderbag, sportbag, kantong kosmetik kantong cooler, tas ngumbah, mom mom, travel bag and barang kantong sareng asesoris anu sanés .Kami mangrupikeun gabungan produksi sareng perusahaan dagang. Kalayan padamel Profesional, peralatan modéren sareng jalur perakitan.

    zk

     

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!