Dilipat insulated kapasitas ageung ageung cooler bag karinjang piknik pangiriman dahareun

Pondok Description:


  • Syarat pamayaran: 30% kanggo setoran, 70% sateuacan kintun. (TT, Paypal L / C)
  • jéntré produk

    Profil Perusahaan

    Tags produk

    We are a professional bag supplier in china and more than 10 years since we sell first products for custom, our products line extent to cotton canvas bag, insulated kantong langkung tiis, paper bag, non-woven bag, drawstring bag and etc.

    Ngaran Barang Dilipat insulated kapasitas ageung ageung cooler bag karinjang piknik pangiriman dahareun
    Kauntungan Customer's logo available, over 10 years’ experience manufacturer.
    Pamakéan Bungkusan, promosi, produk panyimpenan, anggur, asesoris bumi.
    Fitur Kualitas luhur, tilepan, warna, teguh, anti maké, insulasi termal, gampang dibersihkeun, ramah lingkungan.
    Bahan Outer:oxford fabric, Non-woven , woven, pp woven, cotton, canvas, polyster,  nylon or other customized material .

    Batin: 1.5-5mm EPE Aluminium pilem

    Ukuranna 21cm (W) 15cm(H)15cm(D) ,  20cm(W)30cm(H)17cm(D),

    25cm (W) 30 (H) 19 (D), 30cm (W) 30cm (H) 20cm (D) atanapi ngarobih.

    Pakem Lawon Non-anyaman, Nylon, Wéb / bahan-sorangan / webbing katun
    Nyetak Nyetak layar, nyetak offset, mindahkeun panas jsb.
    Karajinan Jahit, segel panas.
    Kantétan Zipper, labél atanapi pamundut sanés
    Ngepak 20 pcs / opp bag batin,
    20 pcs / karton, ékspor atanapi sarat sanés.
    MOQ 500PC
    OEM & ODM Kami Narima
    Logo Nyitak, sulaman, labél jeung sajabana.
    Sertifikasi sayogi SGS: produk urang tiasa lulus SGS!
    Biaya sampel Gratis: saham, kami daék nyayogikeun;
    sampel gratis, kuantitasna langkung ageung tibatan atanapi sami sareng 5000 pcs.
    40 -80 USD: biaya matérial + biaya kuli
    Sampel kalungguhan-waktos 3-5hari
    angkot Ku hawa, ku laut atanapi ku express.
    Harga According to the bag's material , size, printing, artwork and so on.
    Pamayaran

    Deposit 30% ku T / T sateuacanna, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun

    L / C, D / A, D / P, Western Union, Paypal, Visa, Kartu debit, Kartu Kiridit

    Logistik A: Ku Pangiriman Udara-Kami barang ngalangkungan UPS, DHL atanapi Fedex, Door to Door service
    B: Ku Laut-Kami gaduh jangka panjang kerjasama anu maju tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngurus Pesanan kiriman, clearance khusus, dokumén nyiapkeun damel jsb.

    C (2) C (3) C (4) C (5) C (6) C (1)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Pangiriman

     

    Service kami

     

     

     

     

     

     

    palayanan

     

    Perusahaan Kami

    NINGBO ZKLS. IMP. & EXP. CO., LTD gaduh 20 taun pangalaman dina perdagangan. Kantor kami ayana di kota basisir anu éndah, Ningbo, zhejiang, china. Produk utama kami nyaéta: tote, shoulderbag, sportbag, kantong kosmetik kantong cooler, tas ngumbah, mom mom, travel bag and barang kantong sareng asesoris anu sanés .Kami mangrupikeun gabungan produksi sareng perusahaan dagang. Kalayan padamel Profesional, peralatan modéren sareng jalur perakitan.

    zk

     

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!