Tentang Kami

信 图片 _20200617093213

 

NINGBO ZKLS. IMP. & EXP. CO., LTD  gaduh pangalaman 20 taun dina perdagangan. kantor kami ayana di kota basisir anu éndah, Ningbo, zhejiang, china. produk utami kami nyaéta: tote, shoulderbag, sportbag, kantong kosmetik kantong cooler, tas cuci, mom mom, travel bag and other bag item and asesoris .Kami mangrupakeun gabungan produksi sareng perusahaan dagang. Kalayan padamel Profesional, peralatan modéren sareng jalur perakitan, kami nyayogikeun palanggan produk kualitas saé kalayan harga kalapa. Produk kami saluyu sareng standar kualitas internasional, kalebet FDA, CE / EU. Kami bakti pikeun ngembangkeun sareng ngararancang produk modis anu langkung énggal pikeun konsumén. Dina usaha tim ngora, gairah, propésional sareng taun pamekaran, kami parantos ngekspor produk kami ka seueur nagara: Éropa Kidul, Amérika Kalér, Amérika Tengah, Afrika , Amérika Kidul, Éropa Wétan, Éropa Kulon. Produk kami populér pisan sareng parantos nampi kapercayaan konsumén kami. Kami ngalaksanakeun pamariksaan kualitas ketat pikeun unggal angkatan / produk pikeun ngajaga sistem kontrol kualitas. Urang tiasa minuhan sagala rupa sarat sareng standar tina tipena béda konsumén. Perusahaan kami ngajantenkeun filosofi "Kualitas Tinggi sareng Harga Kompetitif", nyayogikeun palanggan kalayan kualitas sareng kuantitas sababaraha jinis produk sareng jasa penjualan anu saé. Parusahaan urang bakal dilegakeun skala operasi sareng ngembangkeun stabil tina ékonomi perusahaan, tulus milari mitra, kerjasama iman anu saé sareng milari pangwangunan umum, nyerat bab anyar dina éléktronika téknologi tinggi Kami ngabagéakeun sadaya babaturan sareng palanggan di dunya pikeun nganjang ka kami sareng ngabahas kerjasama atanapi ngabagi silaturahim.
zk
PABRIK PAKÉ
Pabrik Logam
PABRIK PAKÉ1
PABRIK PLASTIK

Produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional, kaasup FDA,, CE / EU. Kami devoted mun berkembang ngarancang deui produk fashionable anyar pikeun customers.We kami ngalaksanakeun Citatah kualitas ketat leuwih tiap angkatan / produk tetep sistem kadali kualitas. Parusahaan urang uphold "kualitasna alus sarta Harga kalapa" filsafat, nyadiakeun konsumén jeung kualitas sarta kuantitas rupa-rupa produk jeung alus sanggeus jasa jualan. Parusahaan urang bakal dilegakeun skala operasi sarta ngembangkeun ajeg tina ékonomi, mitra tulus néangan perusahaan, kerjasama iman alus tur neangan ngembangkeun umum, tulisan surah anyar dina éléktronika tinggi-tech.

pasangan

Urang ngabagéakeun para nasabah anyar jeung heubeul ti walks hirup ngahubungan kami pikeun hubungan bisnis hareup jeung achieving silih ayaan!



WhatsApp Online Chat!