ngabagéakeun ka parusahaan urang

NINGBO ZKLS. IMP. & EXP. CO., LTD  gaduh 20 taun pangalaman dina perdagangan. Kantor kami ayana di kota basisir anu éndah, Ningbo, zhejiang, china. Produk utama kami nyaéta: tote, shoulderbag, sportbag, kantong kosmetik kantong cooler, tas ngumbah, mom mom, travel bag and barang kantong sareng asesoris anu sanés .Kami mangrupikeun gabungan produksi sareng perusahaan dagang. Kalayan padamel Profesional, peralatan modéren sareng jalur perakitan, kami nyayogikeun palanggan produk kualitas saé kalayan harga kalapa. Produk kami saluyu sareng standar kualitas internasional, kalebet FDA, CE / EU. Kami bakti pikeun ngembangkeun sareng ngararancang produk modis anu langkung énggal pikeun konsumén. Dina usaha tim ngora, gairah, propésional sareng taun pamekaran, kami parantos ngekspor produk kami ka seueur nagara: Éropa Kidul, Amérika Kalér, Amérika Tengah, Afrika , Amérika Kidul, Éropa Wétan, Éropa Kulon. Produk kami populér pisan sareng parantos nampi kapercayaan konsumén kami. Kami ngalaksanakeun pamariksaan kualitas ketat pikeun unggal angkatan / produk pikeun ngajaga sistem kontrol kualitas. Urang tiasa minuhan sagala rupa sarat sareng standar tina tipena béda konsumén. Perusahaan kami ngadukung filsafat "Kualitas Tinggi sareng Harga Kompetitif", nyayogikeun palanggan kalayan kualitas sareng kuantitas sagala rupa jinis produk sareng jasa penjualan anu saé. Parusahaan urang bakal dilegakeun skala operasi sareng ngembangkeun stabil tina ékonomi perusahaan, tulus milari mitra, kerjasama iman anu saé sareng milari pangwangunan umum, nyerat bab anyar dina éléktronika téknologi tinggi Kami ngabagéakeun sadaya babaturan sareng palanggan di dunya pikeun nganjang ka kami sareng ngabahas kerjasama atanapi ngabagi silaturahim.

WhatsApp Online Chat!