mirëpritur për kompaninë tonë

NINGBO ZKLS. PUN. & EXP CO, LTD  kanë përvojë 20 vjeçare në zyrën e tregtisë sonë të vendosur në qytetin e bukur bregdetar, Ningbo, Zhejiang, prodhimet kryesore tona.janë: ngarkesë, çantë dore, çantë sportive, çantë freskuese çantë kozmetike, çantë larëse, çantë mami, çantë udhëtimi sende dhe pajisje të tjera çantash. Ne jemi një kombinim i kompanisë prodhuese dhe tregtare. Me punëtorë profesionistë, pajisje moderne dhe linjë montimi, ne u sigurojmë klientëve tanë produkte me cilësi të mirë me çmim konkurrues. Produktet tona janë në përputhje me standardet ndërkombëtare të cilësisë, përfshirë FDA, CE / BE. Ne jemi të përkushtuar për zhvillimin dhe dizajnimin e produkteve më të reja në modë për klientët tanë. Në përpjekjet e ekipit tonë të ri, të pasionuar, profesional dhe viteve të zhvillimit, ne kemi eksportuar produktet tona në shumë vende: Evropa e Jugut, Amerika e Veriut, Amerika Qendrore, Afrika , Amerika e Jugut, Evropa Lindore, Evropa Perëndimore. Produktet tona janë shumë të njohura dhe kanë fituar besimin e klientëve tanë. Ne kryejmë inspektime të rrepta të cilësisë mbi secilën grumbull / produkt për të mbajtur sistemin e kontrollit të cilësisë. Ne mund të plotësojmë kërkesa dhe standarde të ndryshme nga lloje të ndryshme të klientëve. Kompania jonë mbështet filozofinë e "Cilësisë së Lartë dhe Çmimit Konkurrues", duke ju ofruar klientëve cilësi dhe sasi të llojeve të ndryshme të produkteve dhe shërbime të mira pas shitjes. Kompania jonë do të zgjerojë shkallën e funksionimit dhe zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë së korporatave, duke kërkuar partnerë sinqerisht, bashkëpunim me mirëbesim dhe të kërkojë zhvillim të përbashkët, duke shkruar një kapitull të ri në elektronikën e teknologjisë së lartëNe mirëpresim ngrohtësisht dhe sinqerisht të gjithë miqtë dhe klientët në të gjithë botën për të na vizituar dhe diskutoni bashkëpunimin ose ndani miqësinë.

WhatsApp Online Chat!