добредојде во нашата компанија

NINGBO ZKLS. ИМП. & ЕКСП СД, ДОО  имаат 20 годишно искуство во трговија. Нашата канцеларија лоцирана во прекрасниот крајбрежен град, Нингбо, hejеџијанг, Кина. Нашите главни производи се: товар, торба, торба за спорт, торба за ладење козметичка торба, торба за перење, торба за мама, патна торба и други предмети и додатоци за торби. Ние сме комбинација на производствена и трговска компанија. Со професионални работници, модерна опрема и монтажна линија, им обезбедуваме на нашите клиенти производи со добар квалитет со конкурентна цена. Нашите производи се во согласност со меѓународните стандарди за квалитет, вклучително и ФДА, ЦЕ / ЕУ. Ние сме посветени на развој и дизајнирање на повеќе нови модерни производи за нашите клиенти. Во напорите на нашиот млад, страствен, професионален тим и со години на развој, ние ги извезевме нашите производи во многу земји: Јужна Европа, Северна Америка, Централна Америка, Африка , Јужна Америка, Источна Европа, Западна Европа. Нашите производи се многу популарни и ја заслужија довербата кај нашите клиенти. Ние спроведуваме строги проверки на квалитетот над секоја серија / производ за да го задржиме системот за контрола на квалитетот. Можеме да исполниме различни барања и стандарди од различни типови клиенти. Нашата компанија ја поддржува филозофијата „Висок квалитет и конкурентна цена“, им овозможува на клиентите квалитет и квантитет на разни видови производи и добри услуги по продажбата. Нашата компанија ќе ги прошири обемите на работење и стабилниот развој на корпоративната економија, искрено барајќи партнери, добра соработка и ќе бара заеднички развој, пишувајќи ново поглавје во високотехнолошката електроника. Топло и искрено ги поздравуваме сите пријатели и клиенти од целиот свет да не посетат и разговарајте за соработката или споделете пријателство.

WhatsApp Онлајн Chat!