Kompartemen Besar Portabel Apacity Kantong Kosmetik Travel Toiletry Travel Wanita Makeup Organizer

Katrangan singkat:


  • Ketentuan Pembayaran: 30% kanggo setoran, 70% sadurunge dikirim. (TT, Paypal L / C)
  • Detail produk

    Profil Perusahaan

    Tags Product

    度 挂钩 包 (4) 度 挂钩 包 (2) 度 挂钩 包 (1) 度 化妆包 (4) 度 化妆包 (3)

    Jeneng Produk:
    Kompartemen Besar Portabel Apacity Bag Kosmetik Travel Toiletry Travel Wanita Makeup Organizer
    Bahan:
    Poliester 300D
    Jinis kain:
    Tahanan Abrasi & Banyu & Debu
    MOQ:
    2000 pcs
    Fitur:
    Ramah lingkungan, anti banyu, Liyane
    Logo: 
    Imprint kanthi sambutan kanggo logo sing disesuaikan
    Werna:
    Angkatan Laut / Biru / Ireng / Abu-abu / Mawar Abang / Khusus
    Bobot:
    0,22kg
    Sample Lead-Time:
    Biasane sajrone 3-7 dina
    Timah Produksi:
    Biasane 20 dina
    Jangka Pembayaran:
    Kita nampa syarat pambayaran: T / T, WESTERN UNION
    Kebijakan Sampel:
    Our highly creative team releases many new styles regular to satisfy market demands.1) If we are the first cooperation, customers are requested to charge the samples and shipping cost, but the sample cost will full return when bulk orders.

    2) Yen sampeyan dadi pelanggan lawas, kita bakal ngirim desain anyar lan ora bakal ngisi biaya conto lan biaya pengiriman.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Pangiriman

     

    Layanan Kita

     

     

     

     

     

     

    layanan

     

    Perusahaan Kita

    NINGBO ZKLS. IMP. & EXP. CO., LTD duwe pengalaman 20 taun ing perdagangan. Kantor kita dununge ing kutha gisik sing apik, Ningbo, zhejiang, china. Produk utama yaiku: tote, shoulderbag, sportbag, tas adhem tas kosmetik, tas cuci, tas ibu, tas travel lan barang lan aksesoris tas liyane .Kami minangka gabungan produksi lan perusahaan perdagangan. Karo tenaga kerja Profesional, peralatan modern lan jalur perakitan.

    zk

     

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!