Lipat terisolasi kapasitas gedhe tas adhem keranjang kiriman pangiriman panganan piknik

Katrangan singkat:


  • Ketentuan Pembayaran: 30% kanggo setoran, 70% sadurunge dikirim. (TT, Paypal L / C)
  • Detail produk

    Profil Perusahaan

    Tags Product

    We are a professional bag supplier in china and more than 10 years since we sell first products for custom, our products line extent to cotton canvas bag, insulated tas adhem, paper bag, non-woven bag, drawstring bag and etc.

    Jeneng Barang Foldable insulated large capacity lunch tas adhem basket picnic food delivery
    Kauntungan Customer's logo available, over 10 years’ experience manufacturer.
    Panganggone Kemasan, promosi, produk panyimpenan, anggur, aksesoris omah.
    Fitur Kualitas tinggi, lempitan, warna, tenan, anti-nyandhang, isolasi termal, gampang dibersihake, ramah lingkungan.
    Materi Outer:oxford fabric, Non-woven , woven, pp woven, cotton, canvas, polyster,  nylon or other customized material .

    Inner: 1.5-5mm EPE Aluminium film

    Ukurane 21cm (W) 15cm(H)15cm(D) ,  20cm(W)30cm(H)17cm(D),

    25cm (W) 30 (H) 19 (D), 30cm (W) 30cm (H) 20cm (D) utawa ngatur.

    Nangani Kain tanpa tenunan, Nylon, Anyaman / bahan mandiri / anyaman katun
    Nyithak Nyithak layar, nyetak offset, transfer panas lsp.
    Kerajinan Sewing, segel panas.
    Lampiran Zipper, label utawa panjaluk liyane
    Pengepakan 20 pcs / opp bag internal, 20
    pcs / karton, ekspor utawa syarat liyane.
    MOQ 500PC
    OEM & ODM Kita Nampa
    Logo Nyithak, sulaman, label lan liya-liyane.
    Sertifikasi kasedhiya SGS: produk kita bisa ngliwati SGS!
    Ragad conto Gratis: saham, kita gelem nyedhiyakake;
    sampel gratis, jumlahe luwih saka utawa padha karo 5000 pcs.
    40 -80 USD: ragad materi + biaya tenaga kerja
    Sample timbal-wektu 3-5dino
    transportasi Liwat udhara, liwat segara utawa kanthi ekspres.
    Regane According to the bag's material , size, printing, artwork and so on.
    Bayaran

    Setoran 30% dening T / T sadurunge, saldo 70% dening T / T sadurunge dikirim

    L / C, D / A, D / P, Western Union, Paypal, Visa, Kertu Debit, Kertu Kredit

    Logistik A: Kanthi Air-We ngirim barang liwat UPS, DHL utawa Fedex, Layanan Door to Door
    B: Dening Laut-Kita duwe forwarder kerja jangka panjang bisa mbantu sampeyan ngrampungake pesenan Pengiriman, reresik khusus, dokumen nyiyapake kerja lsp.

    C (2) C (3) C (4) C (5) C (6) C (1)


  • Previous:
  • Next:

  • Pangiriman

     

    Layanan Kita

     

     

     

     

     

     

    layanan

     

    Perusahaan Kita

    NINGBO ZKLS. IMP. & EXP. CO., LTD duwe pengalaman 20 taun ing perdagangan. Kantor kita dununge ing kutha gisik sing apik, Ningbo, zhejiang, china. Produk utama yaiku: tote, shoulderbag, sportbag, tas adhem tas kosmetik, tas cuci, tas ibu, tas travel lan barang lan aksesoris tas liyane .Kami minangka gabungan produksi lan perusahaan perdagangan. Karo tenaga kerja Profesional, peralatan modern lan jalur perakitan.

    zk

     

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!