Babagan awake dhewe

信 图片 _20200617093213

 

NINGBO ZKLS. IMP. & EXP. CO., LTD  duwe pengalaman 20 taun ing perdagangan. kantor kita dununge ing kutha gisik sing apik, Ningbo, zhejiang, china. produk utama yaiku: tote, shoulderbag, sportbag, tas adhem tas kosmetik, tas cuci, tas ibu, tas travel lan tas liyane. aksesoris .Kami minangka gabungan produksi lan perusahaan perdagangan. Kanthi tenaga kerja Profesional, peralatan modern lan jalur perakitan, kita nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing apik kanthi rega sing kompetitif. Produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional, kalebu FDA, CE / EU. Kita pengabdian kanggo ngembangake lan ngrancang produk modis sing luwih anyar kanggo para pelanggan. Ing upaya tim profesional, semangat, profesional lan taun-taun pembangunan, kita wis ngekspor produk menyang pirang-pirang negara: Eropa Selatan, Amerika Utara, Amerika Tengah, Afrika , Amerika Selatan, Eropa Wétan, Eropa Kulon. Produk kami misuwur banget lan wis dipercaya pelanggan. Kita nindakake pamriksaan kualitas sing ketat ing saben batch / produk supaya sistem kontrol kualitas bisa tetep. Kita bisa memenuhi macem-macem syarat lan standar saka macem-macem jinis pelanggan. Perusahaan kami njunjung filosofi "Kualitas Tinggi lan Harga Kompetitif", nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas lan jumlah macem-macem jinis produk lan layanan purna jual sing apik. Perusahaan kita bakal nggedhekake skala operasi lan pangembangan ekonomi perusahaan kanthi mantep, mitra mitra kanthi tulus, kerja sama sing apik lan ngupayakake pembangunan umum, nulis bab anyar babagan elektronik kanthi teknologi tinggi. Kita seneng banget lan tulus nampani kabeh kanca lan pelanggan ing jagad iki kanggo ngunjungi lan ngrembug babagan kerja sama utawa nuduhake kekancan.
zk
PABRIK PAKET
PABRIK METAL
PABRIK PAKET1
PABRIK PLASTIK

Produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional, kalebu FDA,, M / EU. We sing pengabdian kanggo ngembangaké lan ngrancang luwih produk anyar modern kanggo customers.We kita tumindak pemriksaan kuat kualitas liwat saben kumpulan / produk kanggo njaga sistem kontrol kualitas. Our company njejegaké "High Quality lan Price Competitive" filsafat, nyedhiyani pelanggan karo kualitas lan jumlahe saka macem-macem jinis produk lan apik sawise layanan sales. Our company bakal nggedhekake ukuran sing operasi lan pembangunan anteng saka ekonomi, partners tenanan seeking perusahaan, kerjasama apik iman lan ngupaya pembangunan umum, nulis bab anyar ing electronics dhuwur-tech.

mitra

We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh mlaku gesang kanggo hubungi kita kanggo bisnis sesambetan mangsa lan nampa Teknologi sukses!



Tampilan Online Chat!