welcome kanggo kita perusahaan

NINGBO ZKLS. IMP. & EXP. CO., LTD  duwe pengalaman 20 taun ing perdagangan. Kantor kita dununge ing kutha gisik sing apik, Ningbo, zhejiang, china. Produk utama yaiku: tote, shoulderbag, sportbag, tas adhem tas kosmetik, tas cuci, tas ibu, tas travel lan barang lan aksesoris tas liyane .Kami minangka gabungan produksi lan perusahaan perdagangan. Kanthi buruh Profesional, peralatan modern lan jalur perakitan, kita nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing apik kanthi rega sing kompetitif. Produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional, kalebu FDA, CE / EU. Kita pengabdian kanggo ngembangake lan ngrancang produk modis sing luwih anyar kanggo para pelanggan. Ing upaya tim profesional, semangat, profesional lan taun-taun pembangunan, kita wis ngekspor produk menyang pirang-pirang negara: Eropa Selatan, Amerika Utara, Amerika Tengah, Afrika , Amerika Selatan, Eropa Wétan, Eropa Kulon. Produk kami misuwur banget lan wis dipercaya pelanggan. Kita nindakake pamriksaan kualitas sing ketat ing saben batch / produk supaya sistem kontrol kualitas bisa tetep. Kita bisa memenuhi macem-macem syarat lan standar saka macem-macem jinis pelanggan. Perusahaan kita njunjung filosofi "Kualitas Tinggi lan Harga Kompetitif", nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas lan jumlah macem-macem jinis produk lan layanan purna jual sing apik. Perusahaan kami bakal nggedhekake skala operasi lan pangembangan ekonomi perusahaan sing mantep, kanthi tulus ngupayakake mitra, kerja sama sing apik lan ngupayakake pembangunan umum, nulis bab anyar babagan elektronik kanthi teknologi tinggi. lan ngrembug babagan kerja sama utawa nuduhake kekancan.

Tampilan Online Chat!